Artistes


Horaris

Fundacio Joan Miro

Direcció : Parc de Montjuïc, 08038 - Barcelona, (Barcelona)

WEB: www.fundaciomiro-bcn.org

Horaris

De dimarts a dissabte
De 10h a 19h (d'octubre a juny)
De 10h a 20h (de juliol a setembre)
Dijous de 10h a 21.30h
Diumenges i festius de 10h a 14.30h
Dilluns no festius tancat


Nova presentacio de la Col.leccio Joan Miro (2017)

Nova presentacio de la Col.leccio Joan MiroLa Fundació Joan Miró renova la col·lecció d’obra de Miró. A partir del 9 d’abril, la col·lecció s’enriqueix amb la incorporació d’un conjunt de pintures procedents de col·leccions particulars i s’ubica de nou a les sales que l’arquitecte Josep Lluís Sert i Joan Miró van projectar per acollir les obres de l’artista.

Aquesta nova presentació, que introdueix algunes novetats importants i recupera peces clau dels fons de la Fundació, permet fer un recorregut per totes les etapes artístiques de Miró. El visitant pot descobrir, a través del fort vincle que l’artista estableix amb els seus orígens, el caràcter universal de la seva obra.

El nou plantejament de la col·lecció coincideix amb el 40 aniversari de la Fundació Joan Miró i reforça la seva singularitat: la Fundació és un espai mediterrani on art, arquitectura i paisatge conviuen estretament.

La nova col·lecció s’articula en vuit àmbits que il·lustren conceptes clau del pensament i de l’obra de Miró, i que permeten explorar la producció i el llenguatge personalíssim d’un dels artistes més influents del segle xx:
Terra, Mes enlla de la pintura, violencia i evasio, anonimat, poesia i silenci, antipintura, sobreteixims i art i quotidianitat. (www.fmirobcn.org)A la Galeria disposem de mes OLIS, AQUAREL.LES i DIBUIXOS d'aquests artistes
PAYPAL
MRV
Facebook  Twiter  Pinterest  Google+  Google Maps