Artistes +


Horari

Casas - Ref 3366

 - Ref 3366
 
Pintura sobre fusta
Signat
18 x 14 cm
Certificat i publicat
Enmarcat


Preu: Consultar
  • Compartir
  • mail
  • Share on Google+

BIOGRAFIA DE RAMON CASAS I CARBÓ

Barcelona, 4 de gener de 1866 - Barcelona, 29 de febrer de 1932

Ramon Casas i Carbó va ser un destacat pintor, dibuixant i cartellista, estretament vinculat a l’impressionisme i considerat un dels impulsors del Modernisme Català. Va néixer el 4 de gener de 1866 a Barcelona i va morir el 29 de febrer de 1932 en la mateixa ciutat.

Cèlebre pels seus retrats i pintures que capturen l’essència de l’elit social, intel·lectual, econòmica i política de Barcelona, Madrid i París, Ramon Casas es va destacar per la seva habilitat per a plasmar la personalitat dels seus models. La seva obra reflecteix l’evolució de la societat de l’època, sent testimoni i partícip actiu dels canvis culturals i artístics.

A més de la seva labor com a pintor, Casas també incursionó com a dissenyador gràfic. Els seus cartells i postals van contribuir de manera significativa a la configuració del concepte de Modernisme Català, deixant una marca indeleble en l’estètica de l’època. El seu treball no sols es va limitar a l’àmbit artístic, sinó que també va participar activament en la vida cultural i social del seu temps.

Ramon Casas i Carbó va deixar un llegat artístic i cultural que continua sent reconegut i admirat, contribuint a l’enriquiment del patrimoni artístic de Catalunya i deixant una petjada perdurable en la història de l’art modern.

Altres obres

1
PAYPAL
MRV
Facebook  Twiter  Pinterest  Google Maps