Artistes


Horari

Miro - Ref. 2392 Essencies de la terra

 - Ref. 2392 Essencies de la terra
 
Litografia 78 / 100
Firmada i numerada
50 x 35.5 cm
Certificat Fundacio Miro

Preu:

 • Compartir
 • mail
 • Share on Google+

Joan Miro es sens dubte un reconegut artista a nivell mundial. La seva obra es caracteritza per ser una explosio de color i d'una personalitat excepcional unica al mon.

BIOGRAFIA DE JOAN MIRO:
Joan Miró i Ferrà (Barcelona, 20 d'abril de 1893 - Palma, 25 de desembre de 1983).
Pintor, escultor, gravador i ceramista català, considerat un dels màxims representants del surrealisme.

A la seva obra va reflectir el seu interès pel subconscient, per l'esperit «infantil» i pel seu país. Al principi, Miro, va mostrar fortes influències fauvistes, cubistes i expressionistes, evolucionant cap a una pintura plana, amb un cert aire naïf, com ho és el seu conegut quadre La masia, de l'any 1920.

A partir de la seva estada a París, la seva obra es torna més onírica, coincidint amb les directrius del surrealisme i incorporant-se a aquest moviment.

Un dels seus grans projectes va ser la creació de la Fundació Joan Miró, fundada el 1975 i ubicada a Barcelona, centre cultural i artístic per difondre les noves tendències de l'art contemporani, constituint-se amb un gran fons d'obres donades per l'autor.

Un important fons de la seva obra es troba també a la Fundació Pilar i Joan Miró de Palma de Mallorca, al MNAM de París i al MOMA de Nova York.

Altres obres

  A la Galeria disposem de mes OLIS, AQUAREL.LES i DIBUIXOS d'aquests artistes
  PAYPAL
  MRV
  Facebook  Twiter  Pinterest  Google+  Google Maps  Blog