Artistes +


Horari

Forteza - Ref. 2599 Atar - Tensar II

 - Ref. 2599 Atar - Tensar II
 
Gravat 2 / 60
Firmat i numerat
64 x 50 cm
27 x 19,5 cm (planxa)
2011

Preu:Comprar
  • Compartir
  • mail
  • Share on Google+

BIOGRAFIA DE RAFA FORTEZA:

La seva pintura reflexa un món infinit, inspirat, raonat i lliure. Ple d’energia. Un món particular on les formes circulars, filiformes i irregulars són protagonistes.

Rafa Forteza neix a Palma de Mallorca el 1955. Pintor, escultor i gravador va començar la seva carrera amb una obra que s’identifica amb l’abstracció gestual, en la qual la fragmentació és un element fonamental i conforma la seva producció posterior. A començaments dels anys 80, Forteza va deixar aquesta abstracció i es va aventurar en el neoexpresionisme. A finals de la dècada va trencar de manera radical amb tota aquesta línia, una voluntat de ruptura que es mantindrà al llarg de tota la seva trajectòria. La ruptura el porta finalment a un període de reconstrucció en què elimina totes les referències figuratives, que en l’actualitat tradueix en una pintura madura amb peces úniques.

L’obra de Forteza, que podria també relacionar-se amb l’Art Povera, per les seves creacions estilitzades escultòriques, o amb l’Art Brut, reflecteix aquesta creativitat pura, no contaminada per la imitació de models ja establerts.

Forteza va iniciar en els anys 80 la seva etapa professional. La seva obra està aconseguint premis internacionals i s’inclou, cada vegada més, a les col·leccions més importants a nivell nacional internacional. La seva presència en fires com ARCO, Art Basel o Art Cologne és contínua. Guardonat en diverses ocasions per la Fundació Miró, Rafa Forteza, treballa per tot el món.

Altres obres

1
PAYPAL
MRV
Facebook  Twiter  Pinterest  Google Maps