Artistes +


Horari

Miro - Ref 900 L ogre enjoue

 - Ref 900 L ogre enjoue
 
Gravat 17 / 75
Signat i numerat
73,5 x 106,5 cm
1969
Certificat i publicat

Preu: Consultar
  • Compartir
  • mail
  • Share on Google+

Joan Miró és sens dubte un reconegut artista a nivell mundial. La seva obra es caracteritza per ser una explosió de color i d’una personalitat excepcional única al món.

BIOGRAFIA DE JOAN MIRÓ:
Joan Miró i Ferré (Barcelona, 20 d’abril de 1893 - Palma, 25 de desembre de 1983). Pintor, escultor, gravador i ceramista català, considerat un dels màxims representants del surrealisme.

A la seva obra va reflectir el seu interès pel subconscient, per l’esperit "infantil" i pel seu país. Al principi, Miró va mostrar fortes influències fauvistes, cubistes i expressionistes, evolucionant cap a una pintura plana, amb un cert aire naïf, com ho és el seu conegut quadre La masia, de l’any 1920.

A partir de la seva estada a París, la seva obra es torna més onírica, coincidint amb les directrius del surrealisme i incorporant-se a aquest moviment.

Un dels seus grans projectes va ser la creació de la Fundació Joan Miró, fundada el 1975 i ubicada a Barcelona, centre cultural i artístic per difondre les noves tendències de l’art contemporani, constituint-se amb un gran fons d’obres donades per l’autor.

Un important fons de la seva obra es troba també a la Fundació Pilar i Joan Miró de Palma de Mallorca, al MNAM de París i al MOMA de Nova York.

Altres obres

1
PAYPAL
MRV
Facebook  Twiter  Pinterest  Google Maps