Artistes


Horari

Pazos

1

Ironic, critic i original son tres adjectius que defineixen la figura de Carlos Pazos. Alhora el seu treball aglutina una forta carrega poetica i una estetica kitsch, sovint fent referencia a la infancia i a temps passats.

BIOGRAFIA DE CARLOS PAZOS:
Barcelona, 1949
Va estudiar Arquitectura i pintura a l'Escola Eina de Barcelona.

Les seves obres fan referència constant a la infància i als temps passats. Alhora el seu treball aglutina una forta càrrega poètica juntament a una estètica inocent i 'kitsch', fent protagonistes objectes i imatges, que Pazos acumula i barreja. Els títols de les obres intervenen com jocs semàntics amb els elements que les integren, de manera que la inferència d'uns i altres reforcen la càrrega conceptual de les obres.

L'artista juga, reinterpreta i transforma irònicament. En aquest sentit, és interessant recordar les declaracions de Pazos amb motiu de la concessió del Premi Nacional d'Arts Plàstiques l'any 2004, quan va declarar: "Per mi la vida és un collage. La tallo i enganxo de la mateixa manera que faig amb les imatges o els objectes. M'agrada el collage perque és un llenguatge ràpid, directe i amb menys prejudicis. Ademes, crec que continuar emplenant el món de nous objectes i imatges ens atabala i ens impedeix veure el moment".

En el treball de Carlos Pazos resulta quasi impossible separar la seva faceta d'artista de la de col.leccionista d'objectes.

Vídeos

A la Galeria disposem de mes OLIS, AQUAREL.LES i DIBUIXOS d'aquests artistes
PAYPAL
MRV
Facebook  Twiter  Pinterest  Google+  Google Maps  Blog