Artistes +


Horari

Perejaume - Ref 2762 Diapason Infinito

 - Ref 2762 Diapason Infinito
 
Gravat 5 / 25
Signat i numerat
65 x 50 cm
1986

Preu:Comprar
  • Compartir
  • mail
  • Share on Google+

L’experimentació i la reflexió són sempre presents en la creació de Perejaume. Alhora, la poesia també és un element destacat de la seva obra, reflex de la seva íntegra personalitat.

BIOGRAFIA DE PEREJAUME:
Va néixer el 1957 a Sant Pol de Mar, Barcelona.
De formació autodidacta pren clares influències d’autors com Joan Brossa, amb qui compartirà una obra a cavall entre la pintura i la poesia.

Al 2005, Perejaume fou guardonat amb el Premi Nacional d’Arts Visuals concedit per la Generalitat de Catalunya, i l’any 2006 fou guardonat amb el Premi Nacional d’Arts Plàstiques concedit pel Ministeri de Cultura d’Espanya.

A la dècada dels 70 inicià les seves primeres exposicions, on queda patent la influència de les avantguardes històriques, fent del paisatge i la cultura catalana l’eix central de la seva obra.

Amb clares arrels surrealistes, el seu interès per la cultura ha transcendit el seu caràcter merament pictòric, esdevenint també molt rellevant la seva obra poètica. En aquest sentit, des dels inicis de la dècada dels 80, Perejaume porta a terme una àmplia producció que inclou llibres de poesia, assaig, crítica i catàlegs.

El 1998-1999 va instal·lar els vuit plafons circulars del sostre i els tres del prosceni del Gran Teatre del Liceu.

Obra en Museus i Col·leccions: - Museu d’Art Contemporani de Barcelona - MACBA. - Musac - Museo de Arte Contemporaneo de Castilla y León, León. - Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofia MNCARS, Madrid. - Museo de Bellas Artes de Santander. - Patio Herreriano - Museo de Arte Contemporaneo Español, Valladolid. - Musée d’art moderne de Ceret, França.

Altres obres

1
PAYPAL
MRV
Facebook  Twiter  Pinterest  Google Maps