Artistes +


Horari

Riera i Arago

1

Artista que domina els diferents llenguatges plàstics: escultura, pintura i gravat. La seva original obra està dotada d’una personalitat inconfusible.

BIOGRAFIA DE JOSEP MARIA RIERA I ARAGÓ:
Barcelona, 1954
Estudià a la Facultat de Belles Arts de Barcelona.

Al llarg de la seva carrera, Riera i Aragó s’ha dedicat tant a l’escultura com a la pintura i a l’obra gràfica. En la seva obra recrea un món de màquines i artefactes: zèppelins, avions i submarins. A més del bronze, utilitza el ferro, materials amb els quals aconsegueix que els seus avions o submarins flotin en una atmosfera màgica.

Riera i Aragó ha realitzat exposicions individuals i col·lectives i està present en diferents col·leccions de museus. També és autor de grans escultures per a espais públics.

Museus on trobem representada la seva obra:
Musée de Ceret, França - Fundació Joan Miró, Barcelona - Musée d’Art Moderne, Luxemburg - Col·lecció Testimoni - Fundació La Caixa, Barcelona - Fondation Vincent Van Gogh, Arles (França) - Städtische Museen, Heilbronn (Alemanya) - Musée Réattu, Arles (França) - Museum Otani, Nishinomiya (Japó) - Fundació La Caixa de Girona - Col·lecció CAI Luzan, Saragossa - Col·lecció Institut d’Estudis Catalans, Barcelona - MACBA, Barcelona - Museu d’Història de la Ciutat, Girona - Museu de l’Hospitalet - Col·lecció Rega, Zurich, Suïssa - Fundació Fran Daurel, Barcelona.

PAYPAL
MRV
Facebook  Twiter  Pinterest  Google Maps