Artistes


Horari

Viladecans

1

Equilibri, forša cromatica, trašos valents, racionalitat en l'ordenacio dels objectes i elements de la naturalesa. Tot es present en l'obra d'aquest gran artista.

BIOGRAFIA DE JOAN-PERE VILADECANS:
Pintor nascut a Barcelona el 1948.

El seu art estÓ influ´t per Antoni TÓpies i Joan Brossa qui, junt amb Salvador Espriu, comptaven entre les seves amistats.
Viladecans es va iniciar amb obres en les que combinava la pintura amb objectes quotidians. MÚs tard realitzarÓ una pintura densa, aplicant materials mitjanšant diverses tŔcniques (Pintura sobre paper, 1973; Quadern verd, 1987). En els anys 70 i 80 exposarÓ a galeries d'Ómbit nacional, a Europa i als Estats Units.

Als anys noranta mostra el seu treball a TunÝsia (1991) i es produeix un gir en la seva pintura, fent ˙s del suport paper.

L'obra de Viladecans es presenta a l'Expo de Sevilla (1992), a Porto (1993), a la Sala d'Exposicions de la Fundaciˇ Caixa de Manresa (1999), al Centre d'Art Santa M˛nica de Barcelona (1999) i al Centre del Comte Duc a Madrid, entre altres exposicions tambÚ fora de l'estat espanyol.

Des del punt de vista formal, l'obra d'aquest artista Ús un diÓleg constant entre la figuraciˇ i l'abstracciˇ. Pel que fa al contingut, l'interŔs de Viladecans recau en la naturalesa, el temps i la vida.

Vídeos

A la Galeria disposem de mes OLIS, AQUAREL.LES i DIBUIXOS d'aquests artistes
PAYPAL
MRV
Facebook  Twiter  Pinterest  Google+  Google Maps