Artistes +


Horari

Viladecans - Ref. 1961 Entrebancs 9

 - Ref. 1961 Entrebancs 9
 
Litografia HC
Firmada i numerada
56 x 76 cm
1974

Preu:Comprar
  • Compartir
  • mail
  • Share on Google+

Equilibri, força cromàtica, traços valents, racionalitat en l’ordenació dels objectes i elements de la natura. Tot es presenta en l’obra d’aquest gran artista.

BIOGRAFIA DE JOAN-PERE VILADECANS: Pintor nascut a Barcelona el 1948.

El seu art està influït per Antoni Tàpies i Joan Brossa, qui, junt amb Salvador Espriu, comptaven entre les seves amistats. Viladecans es va iniciar amb obres en les quals combinava la pintura amb objectes quotidians. Més tard realitzarà una pintura densa, aplicant materials mitjançant diverses tècniques (Pintura sobre paper, 1973; Quadern verd, 1987). Als anys 70 i 80 exposarà a galeries d’àmbit nacional, a Europa i als Estats Units.

Als anys noranta mostra el seu treball a Tunísia (1991) i es produeix un gir en la seva pintura, fent ús del suport paper.

L’obra de Viladecans es presenta a l’Expo de Sevilla (1992), a Porto (1993), a la Sala d’Exposicions de la Fundació Caixa de Manresa (1999), al Centre d’Art Santa Mònica de Barcelona (1999) i al Centre del Comte Duc a Madrid, entre altres exposicions també fora de l’estat espanyol.

Des del punt de vista formal, l’obra d’aquest artista és un diàleg constant entre la figuració i l’abstracció. Pel que fa al contingut, l’interès de Viladecans recau en la naturalesa, el temps i la vida.

Altres obres

1
PAYPAL
MRV
Facebook  Twiter  Pinterest  Google Maps