Artistes +


Horari

Barbara - Ref 2963

 - Ref 2963
 
Gravat 6/18
Signat i numerat per l artista
40 x 60 cm

Preu:Comprar
  • Compartir
  • mail
  • Share on Google+

BIOGRAFIA DE JOAN BARBARA:

Barcelona, 1927 - 2014

Mestre i artista gravador, a més de pintor i dibuixant, crea el seu primer taller al cap de 23 anys. Al cap de 30 anys, a París, amb Lluis Bracons crea L’Atelier de Recherches Plastiques et Techniques Calcographiques, on comença una gran amistat i col·laboració amb Dalí i Miró, treballant en els tallers calcogràfics d’aquesta ciutat.

El 1966, i a Barcelona, Barberà dirigeix els tallers de les Edicions L’Estel, on gravaran Picasso, Hartung, Fontana, Tàpies i Chillida.

Paral·lelament a la tasca de col·laboració en edicions d’altres artistes, Barberà exposa la seva obra en galeries i museus. Exposa Suite Bodegones a la galeria Maeght, amb catàleg i en itinerància per Europa. Sèrie Negre sobre Negre, catàleg Fundació Miró i itinerància. Llibre de bibliòfil i suite de gravats i dibuixos de grans dimensions; Empúries, inici d’un retorn, Itinerant pel Mediterrani amb catàleg i facsímil del llibre. Mediterrani, obra gràfica. Museu de les Drassanes; Llibre de bibliòfil; París-Olot; Premi Fundació Olot.

Membre de la Reial Acadèmia de Sant Jordi, obté guardons i homenatges de diferents països.

Altres obres

1
PAYPAL
MRV
Facebook  Twiter  Pinterest  Google Maps