Artistes


Horari

Informació i compra

Possibilitat d’adquirir obres d’artistes rellevants realitzant pagaments mensuals sense recarrecs ni interessos.
Pagament mitjantçant pasarel.la segura (Paypal) o transferencia.

Per rebre informació de les novetats únicament ha de sol•licitar-la i li serà enviada via email.

Una obra d’art com a regal diferent i exclusiu. Realització de pressupostos personalitzats.

Els preus son amb l'iva inclos i poden estar subjectes a modificacions.

Si desitja mes informació no dubti en contactar amb nosaltres.

Dolors Junyent Galeria d'Art disposa d'un servei d'assessorament artístic, valoracions i taxacions d'obres d'art realitzat per experts.

Com comprar

Ha d’escollir una obra, premer sobre la icona de Comprar ara i tramitar la comanda a traves d’una pasarel.la de pagament segura (Paypal). Pot fer el pagament amb la seva targeta de credit o debit. Un cop realitzada la compra conservi el ID de transaccio o be imprimeixi el rebut. Les dades referents al pagament en cap cas s’emmagatzemen o processen al nostre web.

Una vegada verificat el proces de compra procedirem a enviar-li l’obra, en el plaç màxim d’una setmana. El comprador de fora de l’estat espanyol sera informat via email del temps aproximat de l’enviament. En cas d’haver-nos quedat sense existencies, en un termini de 4 dies li reemborsarem els seus diners. Les comandes es tramitaran en rigoros ordre de recepcio. L'obra no emmarcada s'enviara en un embalatge reforçat mitjantçant una companyía de transport especialitzat. Les despeses d’embalatge, els tramits d’enviament i el transport corren a carrec de Dolors Junyent Galeria d’Art, dins de l'estat espanyol.

No se serviran comandes en apartats de correus.

A partir de la data de recepcio de la peça disposa de 10 dies per tornar-la. Simplement informi’ns i procedeixi a la devolucio amb el mateix embalatge i transport. Aquestes despeses corren a carrec del comprador. L’import de la compra li será retornat mitjantçant transferencia bancaria, una vegada rebuda l’obra i verificat el seu estat (de 3 a 8 dies).

Mes informació:

galeria@dolorsjunyent.com

Telèfon: 34.93.215.63.93

Fax: 34.93.487.63.51

A la Galeria disposem de mes OLIS, AQUAREL.LES i DIBUIXOS d'aquests artistes
PAYPAL
MRV
Facebook  Twiter  Pinterest  Google+  Google Maps