Artistes +


Horari

Informació i compra

Els preus són amb l'IVA inclòs i poden estar subjectes a modificacions.

Pagament mitjançant pasarel.la segura (Paypal) o transferència.

Possibilitat d'adquirir obres d'artistes rellevants realitzant pagaments mensuals sense recàrrecs ni interessos.

Per rebre informació subscriguis a la nostra Newsletter.

Si desitja mes informació no dubti en contactar amb nosaltres.

Disposem d'un servei d'assessorament artístic.

Com comprar online

Ha d'escollir una obra on surti el preu (no a consultar), prémer sobre la icona Comprar ara i tramitar la comanda a través d'una pasarel.la de pagament segura (Paypal). Pot fer el pagament amb la seva targeta de crédit o débit. Un cop realitzada la compra conservi el ID de transacció o bé imprimeixi el rebut. Les dades referents al pagament en cap cas s'emmagatzemen o processen al nostre web.

Una vegada verificat el procés de compra procedirem a enviar-li l'obra, en el termini màxim d'una setmana. El comprador de fora de l'estat espanyol serà informat via e-mail del temps aproximat de l'enviament. En cas d'haver-nos quedat sense existències, en un termini de 4 dies li reemborsarem els seus diners. Les comandes es tramitaran en rigorós ordre de recepció. L'obra no emmarcada s'enviarà en un embalatge reforçat mitjançant una companyia de transport especialitzat. Les despeses d'embalatge, els tràmits d'enviament i el transport corren a càrrec de Galeria Dolors Junyent, dins de l'estat espanyol.

No se serviran comandes en apartats de correus.

A partir de la data de recepció de la peça disposa de 10 dies per tornar-la. Simplement informiïns i procedeixi a la devolució amb el mateix embalatge i transport. Aquestes despeses corren a càrrec del comprador. L'import de la compra li serà retornat mitjançant transferència bancaria, una vegada rebuda l'obra i verificat el seu estat (de 3 a 8 dies).

Més informació:

galeria@dolorsjunyent.com

Telèfon: 34.93.215.63.93

PAYPAL
MRV
Facebook  Twiter  Pinterest  Google Maps