Artistes +


Horari

Pazos - Ref 2747 Impuroh

 - Ref 2747 Impuroh
 
Gravat PT
Firmat i numerat
75 x 56 cm

Preu:Comprar
  • Compartir
  • mail
  • Share on Google+

Irònic, crític i original son tres adjectius que defineixen la figura de Carlos Pazos. Alhora el seu treball aglutina una forta carrega poètica i una estètica kitsch, sovint fent referència a la infància i a temps passats.

BIOGRAFIA DE CARLOS PAZOS:
Barcelona, 1949
Va estudiar Arquitectura i pintura a l’Escola Eina de Barcelona.

Les seves obres fan referència constant a la infància i als temps passats. Alhora el seu treball aglutina una forta càrrega poètica juntament a una estètica inocent i ’kitsch’, fent protagonistes objectes i imatges, que Pazos acumula i barreja. Els títols de les obres intervenen com jocs semàntics amb els elements que les integren, de manera que la inferència d’uns i altres reforcen la càrrega conceptual de les obres.

L’artista juga, reinterpreta i transforma irònicament. En aquest sentit, ús interessant recordar les declaracions de Pazos amb motiu de la concessió del Premi Nacional d’Arts Plàstiques l’any 2004, quan va declarar: "Per mi la vida ús un collage. La tallo i enganxo de la mateixa manera que faig amb les imatges o els objectes. M’agrada el collage perquè ús un llenguatge ràpid, directe i amb menys prejudicis. Ademes, crec que continuar emplenant el món de nous objectes i imatges ens atabala i ens impedeix veure el moment".

En el treball de Carlos Pazos resulta quasi impossible separar la seva faceta d’artista de la de col.leccionista d’objectes.

Altres obres

1
PAYPAL
MRV
Facebook  Twiter  Pinterest  Google Maps