Artistes +


Horari

Munoz - Ref. 2020 LM6

 - Ref. 2020 LM6
 
Gravat HC
Firmat i numerat
56 x 76 cm
1975

Preu:Comprar
  • Compartir
  • mail
  • Share on Google+

Pintor d’estil informalista, es caracteritza per utilitzar materials de diversa naturalesa. La seva obra, plena de força, és elegant i contundent amb predomini de colors foscos.

BIOGRAFIA DE LUCIO MUÑOZ:
Madrid, 1929-1998
Reconegut pintor i artista gràfic espanyol, Lucio Muñoz va ser un dels grans creadors de la pintura actual. La seva obra és colorista en la seva majoria, tot i amb un predomini del negre, que representa un exponent de l’Informalisme més pur. De fet, Lucio Muñoz va estar relacionat amb el grup El Paso, tot i que no en va formar part.
Va estudiar a l’Escola de Belles Arts de Madrid, on va ser deixeble d’Eduardo Chicharro. Després de la seva formació acadèmica, va entrar en contacte amb els realistes madrilenys com Antonio López, els germans López Hernández i la que seria la seva esposa, Amalia Avia, també pintora. Be cat pel govern francès el 1956, Muñoz va tenir l’oportunitat de conèixer l’Art Autre, l’obra de Tàpies i de Dubuffet.

S’han celebrat més de vuitanta exposicions individuals i col·lectives de la seva obra, en diferents ciutats d’Espanya, Europa i Amèrica. Va participar en la XXX Biennal de Venècia i en importants mostres internacionals com les celebrades a Nova York al Guggenheim Museum i al MOMA. Lucio Muñoz mor l’any 1998.

Altres obres

1
PAYPAL
MRV
Facebook  Twiter  Pinterest  Google Maps