Artistes +


Horari

Riera i Arago - Ref 2988

 - Ref 2988
 
Gravat P.T.
Sgnat
30 x 80 cmPreu:

  • Compartir
  • mail
  • Share on Google+

Artista que domina els diferents llenguatges pl´┐Żstics: escultura, pintura i gravat. La seva original obra esta dotada dÔÇÖuna personalitat inconfusible.

BIOGRAFIA DE JOSEP MARIA RIERA I ARAG´┐Ż:
Barcelona, 1954
Estudi´┐Ż a la Facultad de Belles Arts de Barcelona.

Al llarg de la seva carrera Riera i Arag´┐Ż s´┐Żha dedicat tant a l´┐Żescultura com a la pintura i a l´┐Żobra gr´┐Żfica.
En la seva obra recrea un m´┐Żn de m´┐Żquines i artefactes: z´┐Żppelins, avions i submarins. Apart del bronze utilitza el ferro, materials amb els que aconsegueix que els seus avions o submarins flotin en una atmosfera m´┐Żgica.

Riera i Arag´┐Ż ha realitzat exposicions individuals i col´┐Żlectives i est´┐Ż present en diferents col´┐Żleccions de Museus. Tamb´┐Ż ´┐Żs autor de grans escultures per a espais p´┐Żblics.

Museus on trobem representada la seva obra:
Mus´┐Że de Ceret, Fran´┐Ża -Fundaci´┐Ż Joan Mir´┐Ż, Barcelona - Mus´┐Że dÔÇÖArt Moderne, Luxemburg ´┐Ż Col´┐Żlecci´┐Ż Testimoni - Fundaci´┐Ż La Caixa, Barcelona - Fondation Vincent Van Gogh, Arles (Fran´┐Ża) - St´┐Żdtische Museen, Heilbronn (Alemanya) - Mus´┐Że R´┐Żattu, Arles (Fran´┐Ża) - Museum Otani, Nishinomiya (Jap´┐Ż) - Fundaci´┐Ż La Caixa de Girona - Colecci´┐Żn CAI Luzan, Saragossa ´┐Ż Col´┐Żlecci´┐Ż Institut dÔÇÖEstudis Catalans, Barcelona - MACBA, Barcelona - Museu dÔÇÖHist´┐Żria de la Ciutat, Girona - Museu de lÔÇÖHospitalet ´┐Ż Col´┐Żlecci´┐Ż Rega, Zurich, Su´┐Żssa - Fundaci´┐Żn Fran Daurel, Barcelona.

Altres obres

1
PAYPAL
MRV
Facebook  Twiter  Pinterest  Google Maps